26 septembra 2010

Týždeň od 20.9. do 26.9.

P: voľno

U: 38 minút ( 5,25 km )
        Po chorobe a oddychu som sa cítil výborne a mal som chuť si zabehať trochu rýchlejšie ako zvyčajne. Veľmi dobré tempo, a len samé výborné pocity.

S: voľno

Š: 40 minút ( 4,96 km )
        Voľnejšie tempo než v utorok, taký priemerný beh.

P: voľno

S: voľno

N: 59 minút ( 7,24 km )
        Asi najhorší beh za posledné dva mesiace. Vôbec sa mi nechcelo ísť von, od začiatku som mal dosť vysoký tep na dosť pomalé tempo.

Týždenný súhrn

        Čas: 137 minút
        Vzdialenosť: 17,45 km
        Priemerný puls: 147
        Kalórie: 1954
        
Prvý týžďeň po chorobe. Všeobecne sa mi behalo veľmi dobre, až na ten dnešný beh. Chuť na behanie bola veľká, celý týždeň nemal žiaden problém ísť behať. Horšie to bolo dnes. Počasie je celý deň také nijaké, Presne keď som sa rohodol že predsa len idem behať začalo mrholiť.

Nakoniec som si povedal že keď nepôjdem budem na seba o dosť viac nazlostený, ako keď pojďem, takže som išiel. Už od začiatku to bolo dosť oničom, tep permanentne vysoký napriek nízkemu tempu. Moje priemerné tempo bolo také ako v štvrtok, pričom vtedz bol môj priemerný tep 138 a dnes 152. To je celkom veľký rozdiel. Jednoznačne to dnes nebol môj deň.

Pocit že to nebude nič moc som mal aj pred týmto behom, lenže som si povedal že ak tento tréningový plán chcem zvládnuť, tak musím trénovať. Nie každý beh bude príjemný a z úsmevom na tvári. V tomto kontexte sa mi vybavuje jedna hláška “You are only one run away from a good one”. Vďaka Two Gomers, bez vás by to dnes asi nešlo.

Takže všeobecne som zo sebou spokojný, Bežecky dobrý týždeň a som veľmi spokojný, že som sa nakoniec dokopal k tomu ísť dnes behať, aj keď to bol veľmi mizerný beh.

Podľa plánu by som mal další týždeň behať cez výkend okolo 75 minút. Uvidíme ako to pojďe. Ale vidím to optimisticky.

Happy Running

2 komentáre:

  1. Tak dobre že si sa dnes odhodlal... Boli sme aj mi, stretli sme sa celý tím, čo pojdeme štafetu a zabehali si v slušnom daždi. Aj to treba veď čo keď bude prašat aj budúcu neďeľu že... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I saw it your academics laminate these products along with position these products within the community centre inside form of an awesome major heart and soul. http://uxpsakruhs.dip.jp https://imgur.com/a/w1XQbUj https://imgur.com/a/bzavy8l https://imgur.com/a/9mndg4b http://35d01rk7vs.dip.jp https://imgur.com/a/9u3YTHG https://imgur.com/a/uhIQsU9

    OdpovedaťOdstrániť